Google Grupları
◄█▓▒۩۞۩ İNDİR-GİTSİN ۩۞░▒▓█►
Bu grubu ziyaret et

Umudunu Kaybetme 2006 (Türkçe) TeK LiNK






















IMDB Puanı: 7.8/10
Yapım: 2006 – ABD
Tür: Aile, Biyografi, Dram
Süre: 117 dakika
Yönetmen: Gabriele Muccino
Oyuncular: Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton, Dan Castellaneta, Mark Christopher Lawrence, Brian Howe, Kurt Fuller, Joyful Raven, Geoff Callan, Kevin West, Scott Klace, David Michael Silverman, Takayo Fischer, James Karen, Zuhair Haddad, Domenic Bove, George Cheung
Senaryo: Steve Conrad Yapımcı: Will Smith, Todd Black, James Lassiter, Steve Tisch

Filmin Özeti The Pursuit of Happyness/Umudunu Kaybetme’de, Chris Gardner (Will Smith) iki yakasını bir araya getirmeye çalışan bir aile babasıdır. Ailesini ayakta tutmak için cesurca çabalamasına rağmen, beş yaşındaki oğlu Christopher’ın (Jaden Christopher Syre Smith) annesi (Thandie Newton) maddi zorlukların yarattığı sürekli baskı altında direncini kaybetmek üzeredir. Artık dayanamayacağını anlayınca, istemeye istemeye evi terk eder… Artık bekar bir baba olan Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer. Prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet; geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalırlar. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.




























Link:

Tıkla İndir

Soru,Öneri,İstek ve Şikayetleriniz İçin İletişim Bölümünden Bize Ulaşın

İletişim İçin Tıkla

 
İndİr GİtsİnFilm İndir Film,Oyun,Muzik,Program. Oyun İndir Webmasterlarin Bulusma Adresi !! By Film İndir Creat by Tek Link Film İndir.