Google Grupları
◄█▓▒۩۞۩ İNDİR-GİTSİN ۩۞░▒▓█►
Bu grubu ziyaret et

Boğaz Harbi - Kara Savaşları Beta1 Full

















Çanakkale Savaşı, tarihin akışını değiştiren, Türk'ün gücünü, cesaretini, fedakarlığını, yenilmezliğini bir kere daha gösteren tarihi bir zaferdir. Dünya son teknoloji ile donatılmış orduları ile Çanakkale'ye akın ederken, Mehmetçik elindeki süngüyle "Çanakkale Geçilmez" yazmıştır bu toprağın her zerresine. Türk tarihinde bu denli önemli bir yere sahip olan Çanakkale Zaferi'ni dilden dile yeni kuşaklara aktarmak, Türklük bilincinin canlı kalması açısından, üzerimize düşen bir sorumluluktur.

Oyunların gencinden yaşlısına tüm bireyler üzerindeki etkileri göz önüne alındığı takdirde "Çanakkale Zaferi" gibi tarihi bir destanı, oyun yoluyla, canlandırarak ve yaşatarak aktarmak tarihi bu güne taşımak açısından etkili bir çözüm olacaktır. Çanakkale Savaşı, tarihin akışını değiştiren, Türk'ün gücünü, cesaretini, fedakarlığını, yenilmezliğini bir kere daha gösteren tarihi bir zaferdir. Dünya son teknoloji ile donatılmış orduları ile Çanakkale'ye akın ederken, Mehmetçik elindeki süngüyle "Çanakkale Geçilmez" yazmıştır bu toprağın her zerresine.

Türk tarihinde bu denli önemli bir yere sahip olan Çanakkale Zaferi'ni dilden dile yeni kuşaklara aktarmak, Türklük bilincinin canlı kalması açısından, üzerimize düşen bir sorumluluktur. Oyunların gencinden yaşlısına tüm bireyler üzerindeki etkileri göz önüne alındığı takdirde "Çanakkale Zaferi" gibi tarihi bir destanı, oyun yoluyla, canlandırarak ve yaşatarak aktarmak tarihi bu güne taşımak açısından etkili bir çözüm olacaktır.






















Tıkla İndir

Soru,Öneri,İstek ve Şikayetleriniz İçin İletişim Bölümünden Bize Ulaşın

İletişim İçin Tıkla

 
İndİr GİtsİnFilm İndir Film,Oyun,Muzik,Program. Oyun İndir Webmasterlarin Bulusma Adresi !! By Film İndir Creat by Tek Link Film İndir.