Google Grupları
◄█▓▒۩۞۩ İNDİR-GİTSİN ۩۞░▒▓█►
Bu grubu ziyaret et

Can Dostum 1997 (Türkçe) BRRip TeK LiNK






















IMDB Puanı: 8.1/10
Yapım: 1997 – ABD
Tür: Dram
Süre: 126 dakika
Yönetmen: Gus Van Sant
Oyuncular: Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck, Casey Affleck, Stellan Skarsgård, Minnie Driver, Vik Sahay, Cole Hauser, Scott William Winters, Alison Folland, Harmony Korine, James Allodi, Jennifer Deathe, Patrick O’donnell, Steven Kozlowski, Shannon Egleson, Rob Lyons, Jimmy Flynn, Joe Cannon, Derrick Bridgeman, Robert Talvano, David Eisner, Francesco Clemente, Christopher Britton, Bruce Hunter, Jessica B. Morton, Philip Williams, Kevin Rushton, Barna Moricz, Daniel Olsen, Kent Damon, Ralph St. George, Rob Lynds, Matt Mercier, Rachel Majorowski, John Mighton, Dan Washington Senaryo: Matt Damon, Ben Affleck Yapımcı: Kevin Smith, Lawrence Bender, Bob Weinstein, Chris Moore, Harvey Weinstein, Jonathan Gordon, Su Armstrong, Scott Mosier

Filmin Özeti Will, bir üniversitede hademelik yapan süper zeki bir gençtir. Will, bir türlü sokak kavgalarından kendini alıkoyamaz ve başı derde girer. Hapise düşmek üzere olan Will’i bu durumdan kurtarabilecek tek kişi onun yeteneklerini farkeden, okulun profesörlerinden Sean McGuire’dır. Aralarında bir anlaşma yaparlar ve bu zamanla çok özel bir dostluğa doğru yol alırlar..




























Link:

Tıkla İndir

Soru,Öneri,İstek ve Şikayetleriniz İçin İletişim Bölümünden Bize Ulaşın

İletişim İçin Tıkla

 
İndİr GİtsİnFilm İndir Film,Oyun,Muzik,Program. Oyun İndir Webmasterlarin Bulusma Adresi !! By Film İndir Creat by Tek Link Film İndir.