Google Grupları
◄█▓▒۩۞۩ İNDİR-GİTSİN ۩۞░▒▓█►
Bu grubu ziyaret et

Lanetli Ada 2006 Türkçe BRRip TeK LiNK





















Yapım: 2006 – Almanya
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Korku
Süre: 102 dakika
Yönetmen: Neil LaBute
Oyuncular: Nicolas Cage, James Franco, Leelee Sobieski, Ellen Burstyn, Kate Beahan, Christa Campbell, Emily Holmes, Molly Parker, Frances Conroy, Mary Black, Erika-shaye Gair, Michael Wiseman, Christine Willes, Zemphira Gosling, Diane Delano, Matthew Walker
Senaryo: Neil LaBute
Yapımcı: Nicolas Cage, Avi Lerner, John Thompson, Randall Emmett, Norm Golightly, Boaz Davidson, Norman Golightly

 Filmin Özeti Kaliforniya otoyol devriyesi olarak görev yapan polis memuru Edward Malus (Nicholas Cage), annesiyle seyahat eden küçük bir kızın kayıp oyuncak bebeğini geri vermek için arabalarını durdur. Oyuncak bebeği geri verirken, kontrolden çıkan bir kamyon duran arabaya çarparak alev almasına neden olur. Edward içinde sıkışanları kurtaramadan şiddetli bir patlama meydana gelir ve otomobil alevler içinde kalır. Bunalıma giren Edward, anne ve kızın son bakışlarının resmini kafasından silebilmek için ilaçlarla dolu birkaç ay geçirir. Ama, hayat Edward”a ikinci bir şans verecektir. Eski nişanlısı Willow’dan (Kate Beahan) aldığı damgasız mektup onu Summersisle adlı bir adaya sürükleyecektir. Willow, yıllar önce Edward’ın hayatına girmiş ve aniden ortadan kaybolmuştur. Mektubunda, küçük kızı Rowan’ın kayıp olduğunu ve onu bulması için bir tek ona güvenebiliceğini yazar. Summersisle adası özel mülkiyet olmakla beraber, sakinleri eski unutulmuş gelenekleri yaşatmakta ve kendileri de bu şekilde yaşamaktadırlar. Edward bunu hayatını yeniden rayına koyabilmek için bir fırsat olarak değerlendirir ve gitmeye karar verir.





























Link:

Tıkla İndir

Soru,Öneri,İstek ve Şikayetleriniz İçin İletişim Bölümünden Bize Ulaşın

İletişim İçin Tıkla

 
İndİr GİtsİnFilm İndir Film,Oyun,Muzik,Program. Oyun İndir Webmasterlarin Bulusma Adresi !! By Film İndir Creat by Tek Link Film İndir.